Del mandlerne i 2 bunker af 100g og 25g. Blend de 100g til mel (der må gerne være stykker af mandler, som ikke er blendet helt fint). Hak de resterende 25g groft og læg til side.
Pisk det bløde smør sammen med kokossukker til det er luftigt.
Når det er blevet godt luftigt tilsættes ægget, som piskes med.
Kom de resterende ingredienser (på nær kokos og mandler) ned til smør, kokossukker og æg, og bland massen med en ske til den er lind.
Tilsæt kokos og hakkede mandler, og rør i dejen.
Form kugler af ca. 30g dej, lig dem på en bageplade med bagepapir og pres dem så flade, som du gerne vil have dem. Småkagerne ændrer ikke deres form ret meget ved bagning.
Bag dine småkager i ovnen i ca. 12 min, indtil de er gyldne.
Køl småkagerne af på en bagerist, så de bliver får bid udenpå, men bevarer deres bløde indre.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.