50gølandshvedemel((kan erstattes af andre meltyper))
2-3spskkokossukker*
½tskkardemomme
1tskbagepulver
Etnipsalt
1dlmælk
200gneutral yoghurt((kan erstattes af moden banan, hvis man kan lide det))
2æg
Smørtil stegning
Servering
En god sirup((ahornsirup er min favorit))
Frisk frugt((f.eks. banan, æble, melon, granatæble eller bær))
Instruktioner
Varm en pande op på middel/høj varme med en klat smeltet smør på
Blend havregrynene til fint mel. Jeg bruger en stavblender ned i en høj beholder, så det ikke sprøjter.
Hæld de blende havregryn/havremelet ned i en skål sammen med de andre tørre ingredienser, og rør det sammen.
I en anden skål piskes æg sammen med yoghurt og mælk, og de tørre ingredienser piskes i.
Pandekagerne steges på panden (ca. 2 spsk dej pr. pandekage, og vendes når de har bobler på toppen. Steg på den anden side, og nyd dem med frisk frugt og sirup
Noter
Pandekagerne bliver ikke ret søde, da jeg bedre kan lide at søde med sirup på toppen. Hvis du gerne vil have dem sødere, så tilsæt mere kokossukker.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.