Udskriv
5 fra 4 stemmer

Bagt grød med peanutbutter, banan og bær

Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid30 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Grød

  • 2,5 dl havregryn (mixer altid grovvalsede og finvalsede)
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 spsk proteinpulver med vanilje* (Kan erstattes af mere havregryn og lidt vaniljepulver)
  • 1-2 spsk kokos*
  • 2 modne bananer
  • 1 spsk peanutbutter*
  • 2 dl mælk
  • Evt. en smule ingefær (fintrevet eller i pulverform)
  • En håndfuld frosne bær (her hindbær og brombær)

Toppen

  • 1 lille håndfuld mandler*
  • 1 lille håndfuld pistacienødder
  • Evt en smule kokosflager*

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
  • De tørre ingredienser blandes sammen i en skål
  • I en anden skål moses bananerne, hvorefter peanutbutter og mælk kommes i skålen og røres grundigt sammen med bananmosen. Hvis du vil have ingefær i grøden (er altså viiirkelig godt med bærene), så tilsæt den i dette trin
  • Indholdet i de to skåle blandes grundigt sammen, og bær vendes forsigtigt i
  • Hæld grøden i et ovnfast fad og top den med nødderne
  • Bag grøden i 25-30 min i den forvarmede ovn. Jeg kan godt lide, når den stadig er ret 'grødet' indeni og fast på toppen, men du kan bage den lige præcis, som du har lyst til