Sæt en gryde med vand til at koge. Pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk, og læg den ned i gryden, når vandet koger. Vær opmærksom på, at dåsen skal være helt dækket af vand.
Læg låg på gryden, skru ned på lav varme, så vandet simrer. Kog dåsen i 30 min, og tag herefter dåsen op af gryden, og lad den køle af, inden den åbnes. Rør grundigt rundt før brug. Opbevar karamellen i køleskabet.
Kernegrød
Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog op på middel-høj varme. Når grøden koger, skrues ned på lav varme, og grøden koges færdig indtil den er cremet og tykner. Rør hyppigt undervejs.
Imens grøden koger ristes mandlerne gyldne på en pande og hakkes groft. Skær æblet i tern og læg til side.
Når grøden er færdig toppes den med de ristede mandler, friske brombær, æbletern og en generøs klat lys karamel.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.