Rist hasselnødderne gyldne på en tør pande og læg til side.
Kom baconternene på den varme pande og steg til de er gyldne og sprøde. Tag 1 spsk af stegefedtet fra, og læg baconen til side på en tallerken beklædt med et stykke køkkenrulle, så det suger det overskydende fedt.
Lav de pocherede æg ved at fyld en lille gryde med vand og 1 spsk eddike, og varm det op til kogepunktet. Knæk imens ægget ud i et dl-mål eller lign. Tag et piskeris og rør godt rundt i vandet, så det danner en lille hvirvel. Hæld ægget ned i midten af hvirvlen, og lad det pochere i 2 1/2-3 min. Læg ægget i koldt vand indtil det skal serveres.
Steg imens asparges i baconfedtet til de er sprøde og gyldne.
Lav urtedressingen ved at blande alle ingredienser i en skål.
Server asparges med bacontern, lidt urtedressing, ristede hasselnødder, pocheret æg, friskrevet citronskal og evt. en smule salt og peber.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.