Nøddesmør med pekannødder og valnødder

5 fra 3 stemmer
Antal: 1 lille glas
Forberedelse15 min
Tilberedelse10 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 100 g valnødder*
  • 100 g pekannødder
  • 1/2-1 tsk groft salt/flagesalt
  • 1 tsk kanel
  • Et nip kardemomme
  • 1 spsk kokossukker* ((eller alm. sukker))

Instruktioner

  • Varm ovnen op til 150 grader og beklæd en bageplade med bagepapir
  • Kom valnødder og pekannødder på bagepladen og rist dem i ca. 15 min (til de er gyldne)
  • Nødderne kommes i en kraftig fodprocessor (eller minihakker) sammen med de resterende ingredienser og blendes
  • Blend indtil massen er blød og cremet som set på billede 2. Det tog min maskine ca. 10 min. Skrab siderne løbende, så hele massen bliver godt cremet
  • Opbevares uden for køl. Hvis man er længe om at komme igennem glasset, kan det med fordel sættes på køl, men konsistensen er bedst uden for køl
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.