Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nøddesmør med pekannødder og valnødder
5
fra
3
stemmer
Servings:
1
lille glas
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
100
g
valnødder*
100
g
pekannødder
1/2-1
tsk
groft salt/flagesalt
1 tsk
kanel
Et nip
kardemomme
1
spsk
kokossukker*
((eller alm. sukker))
Instruktioner
Varm ovnen op til 150 grader og beklæd en bageplade med bagepapir
Kom valnødder og pekannødder på bagepladen og rist dem i ca. 15 min (til de er gyldne)
Nødderne kommes i en kraftig fodprocessor (eller minihakker) sammen med de resterende ingredienser og blendes
Blend indtil massen er blød og cremet som set på billede 2. Det tog min maskine ca. 10 min. Skrab siderne løbende, så hele massen bliver godt cremet
Opbevares uden for køl. Hvis man er længe om at komme igennem glasset, kan det med fordel sættes på køl, men konsistensen er bedst uden for køl
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.