Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog grøden på middel-høj varme. Når grøden begynder at koge, skrues ned på lav varme. Kog grøden under hyppig omrøring indtil den er cremet og fast.
Fordel grøden i et tyndt lag på en bageplade dækket med bagepapir. Drys med sesamfrø og havsalt. Bag knækbrødet i midten af ovnen i ca. 1 time og 20 min til 1 time og 30 min. Vend evt. pladen løbende, hvis din ovn ikke bager jævnt. Bag knækbrødet til det er gyldent og sprødt.
Når knækbrødet er bagt færdigt, køles det helt ned på en rist. Knæk det i stykker, og opbevar det i et tætlukket glas i stuetemperatur.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.