Kom quinoa, vand og salt i en gryde og kog til vandet er opløst og quinoaen ikke er hård længere og bliver mere gennemsigtig i farven
Imens quinoaen koger, skyldes spinat og svampene skæres i små skiver
Steg svampene på en pande i lidt fedtstof sammen med frisk timian og salt og peber. Rør løbende og steg til de er ristet gyldne. Til slut tilsættes spinaten, så den falder lidt sammen og blander sig med svampene.
Cherrytomaterne skæres i kvarte, og rødløg finthakkes.
Bland tomat, rødløg og lidt olivenolie sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom quinoa i en skål, top med tomatblandingen, spinat og svampe.
Lav spejlæg af æggene og læg ovenpå lige inden servering. Retten spises lun.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.