Kom alle avocado-rygeostcremens ingredienser i en minihakker, og blend til massen er helt cremet. Smag til med salt, peber og balsamico.
Smelt smøren på en lille pande, kom rugbrød og salt på panden, og rist det helt gyldent på middel-høj varme (vend, når det er gyldent). Det er op til dig, om du smuldrer rugbrødet, eller skærer det i kvarte. Ved smuldret rugbrød bruger jeg 1 skrive rugbrød pr. glas og ved kvarte skiver bruger jeg ½. Jeg foretrækker det smuldret, men det er en smagssag.
Imens rugbrødet steger rives asparges i lange strimler
Anret ved at komme halvdelen af avocado-rygeostecremen i hvert glas, og top med røget laks, ristet rugbrød, dild og asparges.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.