Der er intet som klassiske, søde og sprøde hjertevafler. De smager fantastisk på brunchordet eller til eftermiddagshyggen. Find min lækre opskrift her!
Tilsæt fløde, mælk og æg, og pisk grundigt til dejen er lind.
Smelt smøret, lad det køle et øjeblik, og pisk det i dejen.
Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min, gerne op til 60 min (VIGTIGT).
Bag vaflerne i et varmt vaffeljern til de er gyldne og færdigbagte. Brug evt. lidt smør mellem hver vaffel. Jeg brugte ca. 1 dl dej til hver vaffel.
Kom hjertevaflerne på en bagerist for at bevare sprødheden, og server dem med mascarponecreme og marinerede bær, eller lige det du har lyst til.
Marinerede bær
Bland alle ingredienserne til de marinerede bær sammen i en skål, og lad dem trække i køleskabet indtil vaflerne er færdige.
Mascarponecrene
Kom alle ingredienserne til mascarponecremet i en skål.
Pisk grundigt med et piskeris til massen tykner, og bliver dejlig lind. Det tager noget tid, men hav tålmodighed til konsistensen er fed og cremet. Vær forsigtig med ikke at piske den for meget. Hvis det sker, så vend lidt ekstra fløde i cremen med en ske.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.