10-20gproteinpulver med vanilje*((kan fint erstattes af vaniljepulver og flere havregryn))
10gkokossukker*
Etnipsalt
½tskbagepulver
1-2tskkanel
¼tskkardemomme
Evtetnip stødt muskatnød
100ghjemmelavet æblekompot((kan erstattes af købt æblemos))
2dlmælk((enten alm. eller mandelmælk))
1spskpeanutbutter*
1spskcitronsaft
10gmørk chokolade
1lilleæble((hvis du ikke vil toppe grøden med æble, kan du undlade det og tilsætte 50g mere af kompotten i grødmassen))
Instruktioner
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål (på nær chokoladen)
Kom æblekompot, peanutbutter, mælk og peanutbutter i skålen og bland grødmassen grundigt sammen
Chokoladen røres i grødmassen, og den hældes i et ovnfast fad og toppes med skiver af æble (eller nødder)
Bag grøden i 25-30 min i den forvarmede ovn. Bagetiden afhænger meget af formen. Jeg kan godt lide, når den stadig er ret 'grødet' indeni og fast på toppen, men du kan bage den lige præcis, som du har lyst til
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.