2,5dlhavregryn((mixer altid grovvalsede og finvalsede))
½ tsk bagepulver
1spskproteinpulver med vanilje*((Kan erstattes af mere havregryn og lidt vaniljepulver))
1-2spskkokos*
2modne bananer
1spskpeanutbutter*
2dlmælk
Evt. en smuleingefær((fintrevet eller i pulverform))
Enhåndfuld frosne bær((her hindbær og brombær))
Toppen
1lille håndfuldmandler*
1lille håndfuldpistacienødder
Evten smulekokosflager*
Instruktioner
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
De tørre ingredienser blandes sammen i en skål
I en anden skål moses bananerne, hvorefter peanutbutter og mælk kommes i skålen og røres grundigt sammen med bananmosen. Hvis du vil have ingefær i grøden (er altså viiirkelig godt med bærene), så tilsæt den i dette trin
Indholdet i de to skåle blandes grundigt sammen, og bær vendes forsigtigt i
Hæld grøden i et ovnfast fad og top den med nødderne
Bag grøden i 25-30 min i den forvarmede ovn. Jeg kan godt lide, når den stadig er ret 'grødet' indeni og fast på toppen, men du kan bage den lige præcis, som du har lyst til
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.