Start med at brygge kaffen til kaffecremen, og opløs brun farin heri. Sæt den i fryseren til den er helt kold. Imens den køler laves vaflerne.
Vafler
Bland alle de tørre ingredienser, og mos bananen.
Kom bananmosen ned i skålen til de tørre ingredienser sammen med mælken og ægget. Pisk grundigt til dejen er lind.
Smelt smøren og lad den køle lidt af. Pisk igen grundigt til dejen er lind.
Varm et belgisk vaffeljern op (jeg bruger dette) og bag vaflerne til de er gyldne og sprøde. Jeg brugte 1 stor spsk dej pr. vaffel, men du kan bruge mere, hvis du gerne vil have større vafler.
Placer de varme vafler på en rist inden servering, så de ikke bliver bløde.
Lav kaffecremen imens vaflerne bager.
Kaffecreme
Kom piskefløde, mascarpone og den kolde kaffe blandet med brun farin i en skål.
Pisk grundigt med et piskeris til massen tykner, og bliver dejlig lind. Det tager noget tid, men hav tålmodighed til konsistensen er fed og cremet.
Server cremen ovenpå fuldkornsvaflerne sammen med friske bær og ristede pekannødder.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.