Start med at blande de tørre ingredienser i en skål
Halver limen og pres saften ned i en anden skål. Fif: hvis du gerne vil fremhæve smagen, riv da lidt af skallen fint og kom ned i skålen
Kom de resterende våde ingredienser ned til lime saften, og pisk med et piskeris indtil massen er helt lind
Når massen er lind, hældes de våde ingredienser over i skålen med de tørre, og der piskes indtil massen igen er lind
Varm en pande op med smør på, og hæld 1/2 dl dej på panden af gangen for at lave én pandekage
Gentag indtil skålen er tom, og du har en stor stak lækre pandekager foran dig
Top pandekagerne med topping og nyd dem lune
Noter
Pandekagerne er tilsmagt efter, at man bruger bærsirup eller anden slags sirup på toppen. Spiser du dem uden en sød topping - brug da mere sukker end angivet.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.