Udskriv
5 fra 2 stemmer

Peanutbuttergrød med bananis

Forb. tid7 min
Tilb. tid8 min
Samlet tid15 min
Antal: 1 person

Ingredienser

Grøden

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • 1 tsk hørfrø
  • 1 tsk chiafrø
  • 1 spsk peanutbutter
  • Et nip salt
  • Evt. et nip kanel og/eller vanilje

Topping

  • 1 lille frossen banan (skåret i stykker, inden den fryses)
  • 1 spsk peanuts
  • 1 tsk kakaonibs
  • Evt. 1/2 tsk kanelsukker

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til grøden i en gryde og kog op på middel varme. Rør rundt løbende.
  • Imens grøden koger hakkes peanuts groft, og bananen laves til bananis i en minihakker. Dette gøres ved at komme de frosne bananstykker i minihakkeren, og blende indtil massen bliver cremet. Der skal ikke væske til - blot tid!
  • Top grøden med lidt ekstra kærlighed og spis, imens den er varm!

Noter

Bananisen kan fint erstattes af bananskiver, men det giver naturligvis ikke helt samme udtryk.