Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Morgengrød med græskar
5
fra 1 stemme
Antal:
1
person
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
Grød
100-150
g
græskar
((hokkaido))
1
dl
grovvalsede gryn
1
dl
mælk
((tænker mandelmælk ville være et lækkert alternativ))
1
dl
vand
Et
nip
salt
½
tsk
kanel
Et
nip
muskatnød
1
spsk
kokossukker*
((eller alm. sukker))
Evt.
lidt
fintrevet ingefær
Evt.
lidt
rosiner
Ostecreme
1
spsk
flødeost
((alm. philadelphia))
1
spsk
mælk
1
tsk
citronsaft
1
tsk
kokossukker*
((eller alm. sukker))
Yderligere topping
Pekan- og/eller valnødder
((gerne ristede))
Græskarkerner*
Evt. nøddesmør af en art
Instruktioner
Hoccaido skæres i grove tern og hældes i en gryde med vand. Kog græskarternene til de er møre (tager ca. 20 min), hæld vandet fra, og blend til puré.
Alle grødens ingredienser kommes i en gryde og koges op på medium varme. Husk at rør hyppigt i gryden.
Imens grøden koger laves ostecremen ved at blande alle ingredienserne grundigt sammen. Der må IKKE være klumper.
Grøden smages til ved at tilføje krydderier, så den er, som du gerne vil have den, serveres med topping og nydes en kold efterårsdag!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.