Moderne risengrød med karamel, mango og kokos!

Denne moderne risengrød er ikke en erstatning for den originale version med kanelsukker og smørklat (for den er hellig!), men er i stedet et virkelig lækkert supplement til den originale. Og hey, så har du lige én undskyldning mere for at spise risengrød flere gange om året.

Er du vild med tropiske grøde? Prøv også at bruge toppingen på denne chiagrød!

Moderne risengrød

Mango, karamel, cashewnødder og kokos er virkelig virkelig skønt på risengrød, og hvis du ikke allerede har prøvet at kaste dig ud i en moderne topping til din risengrød, så har du her chancen!

Ps. Lige så vel som det er obligatorisk at lave refill på smørklat, så gælder det samme for karamellen!

Find opskriften på moderne risengrød her:

5 fra 2 stemmer
Moderne risengrød
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
40 min
Samlet tid
50 min
 
Sådan gør du
  1. Kog risengrøden som du bedst kan lide den, eller lav den ved at følge instruktionerne på pakken med grødris


  2. Imens risengrøden koger laves karamellen

  3. Cashewnødder ristes på en tør og varm pande og mangoen skæres i skiver

  4. Når risengrøden er kogt færdig fordeles den i skåle, og grøden toppes med mango, karamel, cashewnødder og kokosflager

 

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Skriv et svar

Luk menu