En dag på destilleri i billeder

{ Billederne er taget til et event hos Nyborg Destilleri. Derfor ‘Annonce’ markering }

For nylig var jeg til event hos Nyborg Destilleri. Det var sådan en god oplevelse, at jeg her til aften har sat mig for at dokumentere oplevelsen med et billedrigt blogindlæg. Jeg er nemlig af den overbevisning, at gode ting fortjener larm, og det her sted er netop dét. Godt. Billederne får for en gangs skyld lov at tale for sig selv (altså næsten). Nedenstående talestrøm udgør undtagelsen.

Kort fortalt, inden scenen overgives til billedfilerne: stedet er fantastisk smukt, råt og moderne, og restauranten byder på glimrende mad, vin og betjening. Destilleriet har rundvisninger som er i øjenhøjde (I would know, for min forstand på whisky er mildest talt beskeden). Jeg gik mæt, glad og små-fuld derfra, og nu glæder jeg mig bare til snart at introducere Daniel for Destilleriet, så han også kan nørde whisky på mandehørms-manér og spise god mad af lokale råvarer.

Og NU til det der med, at billederne jo skulle tale for sig selv 😉

Det var alt for nu ♥

Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Giv besked om
Luk menu